Подигравка към офицер провокирала бившия рейнджър Светослав Каменов да убие

...
Подигравка към офицер провокирала бившия рейнджър Светослав Каменов да убие
Коментари Харесай

Страшна версия: Светослав счупил врата на рейнджърката...

Подигравка към офицер предизвикала някогашния рейнджър Светослав Каменов да убие на 29 ноември рейнджърката Десислава Стоянова в къщата си в Сопот. Жертвата била редови войник в редиците на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово, само че си разрешила да се присмее на един от висшестоящите офицери, стана ясно през вчерашния ден в съда, където се гледаше мярката на Каменов. Именно това предизвикало 42-годишния Каменов да се нахвърли на Стоянова.

Това станало ясно от признанията, направени пред проверяващите. Опитният войник прекършил врата на рейнджърката единствено с едно придвижване за секунди. Няма други следи от принуждение по тялото ѝ. След като бил задържан, Каменов признал, че пъклен се ядосал на присмехулното отношение на редничката към един от капитаните в бригадата, който доста уважавал, написа БЛИЦ.

Официалното търсене на Стоянова почнало на 3 декември. Два дни по-късно тя била оповестена за общонационално търсене. На този стадий никой не подозирал, че 40-годишната жена е убита. Светослав Каменов бил потърсен за разпит, тъй като бил последният, с който тя се е срещнала. Няма данни двамата да са имали интимни контакти, били елементарни познати. След като умъртвил рейнджърката, героят от Кербала отишъл в София при някогашната си другарка. Тя обаче го изгонила и той поел към Благоевград. Успял да мине пешком границата с Гърция, само че неизвестно за какво на другия ден се върнал. Отишъл в родното си село Зверино, където се укривал до залавянето му.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР