Подготвяме Рождественски концерт, за да съберем дарения за консумативи, които

...
Подготвяме Рождественски концерт, за да съберем дарения за консумативи, които
Коментари Харесай

Арх. Пламен Мирянов: Кощунство е на входа на София да има реклама на Турция

" Подготвяме Рождественски концерт, с цел да съберем дарения за консумативи, които са нужни за даряване на кръвна плазма, събираме за тази идея. Не се знае дали това ще се случи, тъй като ограниченията ще бъдат удължени, само че театрите работят ".

Това разяснява пред телевизия " Евроком " арх. Пламен Мирянов, който основава фондация „ Нашият дом е България “.

През 2016 година арх. Мирянов инициира национална акция „ Нашият дом е България “ за издигане националното самочувствие и дух на българите, разпространение хубостта на родината и предпазване на националните обичаи, фолклор и културата на България.

" За доста хора е странна моята световна устременост, само че не е поза. Аз почувствах мотивация и блян да се обърна към достиженията на нашия дух и творчество. Със сигурност е имало осъзнаване, всеки човек минава през повратен миг. Виждаме непозната реклама на нашето летище, а желаеме да забележим наша. Аз съм видял реклама на Турция на входа на София и това беше за мен извънредно светотатство и абсурд. След това взех решение да залагам своята сила там, където считам, че е най-нужна. Неофит Рилски е споделил, че за богатството на отечеството би трябвало да дадеш всичко най-ценно от себе си, даже и последната си капка кръв ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР