Подготовката за пристигането на вашето бебе може да бъде непосилна

...
Подготовката за пристигането на вашето бебе може да бъде непосилна
Коментари Харесай

Четири съвета как да декорирате стаята на бебе

Подготовката за идването на вашето бебе може да бъде непостижима и това е преди да помислите по какъв начин да декорирате стаята му. Освен че тя би трябвало да е функционална, това е мястото, където вие и бебето ще прекарате скъпо време дружно. Ще създадете безчет мемоари и, несъмнено, ще извършите доста фотоси. Така че помислете какво е значимо за вас и какъв вид детска стая ще ви направи щастливи. Целта е тя да донесе наслада на фамилията ви, а и детето да пораства в привлекателна конюнктура.

Тук ви предлагаме четири съвета по какъв начин да декорирате стаята на вашето бебе:

Изберете забавно креватче.

Вашето креватче не би трябвало да е бяло или дървено. Заложете на нещо по-свежо и съвременно. По магазините, а и към този момент в интернет, има доста типове сладки бебешки кревати, от които да избирате. Човек може даже да персонализира общоприетоо детско креватче съгласно условията на родителите. Има такива майки и татковци, които надълбоко имат вяра, че спомените от ранното детство оставят трайно влияние върху детето. Ето за какво те се стараят всяко място в къщата да е обзаведено по подобаващ метод.

Изберете разнообразна светлина.

Важно е да се провежда повече от един източник на светлина в детската стая. Това е значителен детайл, когато обмисляте по какъв начин да декорирате помещението. Избягвайте халогени и открити крушки, когато осветявате детската стая. Тези ярки светлини карат бебетата да се усещат Те даже могат да бъдат рискови, в случай че любопитно малко дете ги  помъкне в близост. Например, използвайте LED звездна светлина, с цел да осветите тавана. Като опция могат да се употребяват низове от мигащи приказни светлини, с цел да се сътвори магическа атмосфера.

Изберете занимателни мебели.

Включете съвременни и функционални мебели, които не заемат доста място в стаята на вашето дете. Може да желаете да включите лавици за предпазване на сладки декоративни детайли. Такива са да вземем за пример хубави книги или дървени играчки. За да осигурите дългоденствие, изберете спестяващи място кревати и скринове в допълващи се цветове. Те ще „ порастват “ дружно с вашето дете и неговите потребности. Децата се нуждаят от лично пространство, с цел да процъфтяват, тъй че се постарайте да им го осигурите.

Заложете на по-меки нюанси по стените.

По-меките цветове като жълто, зелено и розово, са идеални за бебетата, с които да се разсънят. Очите им могат да възприемат тези цветове относително бързо. Можете да получите концепция за стаята на вашето бебе от детска стихчета или детска приказка, в случай че желаете. Ако въпреки всичко се чудите по какъв начин да декорирате помещението и не можете да се справите сами, доверете се на експерт. Важно е обаче да изберете безвредни бои без олово за стаята на вашето дете.

Накрая е значимо и да запомните още нещо. Детската стая извършва доста функционалности. Тя е по едно и също време спалня, стая за игра и място за учене след време. Но най-важното е, че това е личното пространство на вашето дете. Това е мястото, където то пораства, а когато порасне – където, може да се отпусне в края на деня и да се почувства в сигурност. Не се плашете, в случай че не знаете по какъв начин да декорирате. Тези хрумвания могат да ви оказват помощ да извършите първите стъпки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР