Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица

...
Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица
Коментари Харесай

Една от тези 24 красавици ще стане Мис Варна 2019

Подготовката за най – предстоящото събитие в морската ни столица – Мис Варна 2019 към този момент стартира. Грандиозният театър ще се организира на 22.08 в зоната на Пристанище Варна - пред клуб Senso, а специфичен посетител на събитието ще бъде поп - звездата Мария Илиева, оповестява varna24.bg .

24– те хубавици – претендентки за купата, интензивно се готвят за конкуренцията и за всички тях е обезпечен екип от експерти, които ги образоват в вярна походка, хореография, театрално държание и артистичност.

И тази година хубавиците са подложени на ежедневни изтощителни подготовки и фитнес тренировки, водени от професионалните инструктори на Ориндж фитнес.

Атрактивните фотосесии на миските, осъществени в Мол Варна, провокираха същински възторг измежду посетителите, които безусловно обграждаха девойките и си вършиха селфи с тях.

Фотообективите на Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха незабравими фрагменти от всички фотосесии и празненства в клуб Senso и Moonlight, проведени от екипа на VIP Fashion Group

Преди броени дни завършиха и фотосите на самостоятелните видео – визитки на участничките в състезанието, в които всяка една от тях споделя забавни обстоятелства за себе си.

От 14 август започва и интернет гласоподаване за избор на Мис Интернет Варна 2019 на уеб страницата www.missvarna.com, където всеки може да избере своята любимка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР