Поддържа заснемане на видео с резолюция 4К, множество фото-и видео

...
Поддържа заснемане на видео с резолюция 4К, множество фото-и видео
Коментари Харесай

ThiEYE T5 Edge – идеална екшън камера за спортни натури

Поддържа снимане на видео с резолюция 4К, голям брой фото-и видео режими, работи под вода на дълбочина до 60 метра

ThiEYE T5 Edge е основана със жанр и функционалност за феновете на рискови спортове

Какво би било едно рисково прекарване в днешния обвързван свят, в случай че не го споделите с приятелите? Това е по-лесно от всеки път, с помощта на компактните и налични ценово екшън камери, с необятен от набор от благоприятни условия и високо качество на записваните видео и фотоси.

Като най-хубавия избор за феновете на спорта се нарежда ThiEYE T5 Edge. Тази екшън камера с 4К резолюция разрешава гласов далечен надзор, има 6-осова EIS технология за стабилизация, първокласен 2,0-инчов IPS екран и функционалност за промяна на изкривяването.

ThiEYE T5 Edge дава първокласен 2-инчов IPS екран за наблюдаване в действително време и неотложно превю

Екшън камерата, предлагана от световния онлайн магазин Tomtop, поддържа голям брой режими за снимане, включително „ time-lapse ”, „ photo burst ”, „ delay time photo ”, „ fast motion movie ”, „ slow motion movie ” и „ loop recording ”, тъй че да уловите по най-въздействащия метод рисковите преживявания по време на спорт, туризъм, гмуркане и други занимания.

Свързването на камерата към смарт телефона става извънредно елементарно – единствено със сканиране на QR код, без да се постанова да въвеждате ключова дума. С дребни размери и тегло, само че и с богат набор от функционалности, тази екшън камера ще ви завоюва за дълго. Гласовият надзор разрешава да управлявате камерата с устни команди отдалечено, на разстояние до 10 метра.

ThiEYE T5 Edge може да се ръководи отдалечено с глас и включената в комплекта гривна

Камерата поддържа запис на видео с резолюция 4K (3840х2160) при 30 фрагмента в секунда (fps), т.е. ще получите UltraHD качество. Стабилизиращият 6-осов EIS жироскоп усъвършенства доста картината.

ThiEYE T5 Edge може да  прави статични фотоси с резолюция до 14 мегапиксела, а множеството поддържани режими за фото- и видео снимане способстват за по-пълноценно преживяване с устройството. Функцията за промяна на изкривяването отстрани нежелания резултат от обектива и прави фотосите да наподобяват по-естествени.

ThiEYE T5 Edge може да работи под вода на дълбочина до 60 метра

170-градусовите лещи улавят прелестни подиуми с необятна вероятност, а 2-инчовият IPS екран ще ви разреши да се наслаждавате на картината в действително време, с високо качество, както и да преглеждате незабавно направените фотоси.

ThiEYE T5 Edge е оборудвана с безжичен Wi-Fi модул за наблюдаване и надзор на камерата от смарт телефон, редактиране и шерване на видео и фотоси онлайн с другари, както и за сканиране на QR кода за свързване с камерата, без нужда да помните логини и пароли.

ThiEYE T5 Edge се предлага в комплект с всички нужни съоръжения за пълноценно потребление

В допълнение, екшън камерата е водоустойчива – може да снима под вода на дълбочина до 60 метра, твърди производителят. Отличната 360-градусова  опорна база на камерата и J-образното оформление улесняват регулирането на ъгъла на лещите.

ThiEYE T5 Edge се предлага сега на цена от $102,39 (с безвъзмездна доставка), която е годна единствено в границите на една седмица, след което устройството ще се продава по-скъпо, прецизираха от Tomtop. Комплектът включва самата камера, дистанционно управление, водоустойчив калъф, USB кабел, чанта, редица съоръжения и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР