Подари й лимузина за половин милион Носителката на титлата Лейди България“

...
Подари й лимузина за половин милион
Носителката на титлата Лейди България“
Коментари Харесай

Лейди България заби милионер

Подари й лимузина за половин милион

Носителката на купата „ Лейди България “ Карина Атанасова заби милионер , написа Телеграф. Половинката на хубавицата е швейцарец, само че поради нея се открил да живее в Пловдив. Само година откакто стана Лейди България, моделката към този момент изживява приказката за Пепеляшка от първо лице.

По време на фотоси във Франция хубавицата се среща с милионера. Господинът се влюбва в нея от пръв взор и, както самата тя споделя, се трансформира в най-големия й обожател. Той е по-възрастен от нея, има сериозен бизнес в Швейцария, който възнамерява да трансферира и у нас. Любовта сред двамата се случва бързо, а той я залива с дарове.

Карина е засечена да обикаля улиците на Пловдив с първокласна лимузина. Пред изданието тя признала, че колата й е подарък от половинката. Автомобилът е лимитирана серия. Годеникът й очевидно не пести средства, тъй като возилото е на цена половин милион лв. . С сходен модел в България се придвижва поп фолк звездата Азис.

Предложението за годеж пристигнало точно на Свети Валентин , откакто Карина получила пръстен с елмаз, похвали се още тя.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР