Под заглавие Дали не се нормализирахме малко повече, в.Акшам отбелязва

...
Под заглавие Дали не се нормализирахме малко повече, в.Акшам отбелязва
Коментари Харесай

В Турция: Дали не се нормализирахме малко повече

Под заглавие " Дали не се нормализирахме малко повече ", в. " Акшам " отбелязва на първа страница, че гледките от първия уикенд с отпадане на рестриктивните мерки за придвижване във всички огромни градове на Турция са провокирали безпокойствие. Вестникът показва, че възползвайки се от топлото време, хората са изпълнили плажовете, крайбрежните алеи, парковете и местата за пикник.

На фона на фрагменти с танцуващи хора в истанбулския квартал Мода или на многолюдно събиране за изпращане на боец в Адана, министърът на опазването на здравето Фахреттин Коджа е отправил съществено предизвестие към жителите, че е още рано да се чества завършек на епидемията и ги е призовал да не се връщат към естественото в толкоз огромна степен.

Професор Тевфик Йозлю от Специализирания теоретичен съвет за битка с ковид е предизвестил, че в случай че не се съблюдава обществена отдалеченост и не се носят маски, ще има връщане обратно и отново ще бъдат наложени доста ограничавания. Вирусът е още измежду нас, е подчертал специалистът. Според последните данни от през вчерашния ден 23-ма са умряли от ковид за последните 24 часа, регистрирани са 914 нови случая на болестта, а 2647 са оздравели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР