Под тепетата днес ще е дъждовно, чадърите ще са ни

...
Под тепетата днес ще е дъждовно, чадърите ще са ни
Коментари Харесай

Цял ден ще ни брули дъжд, вземете си чадър

Под тепетата през днешния ден ще е дъждовно, чадърите ще са ни нужен аксесоар, настояват метеоролозите. Минималната температура ще е 5 градуса, оптималната 10 градуса. В столицата се чака сняг, като оптималната температура ще стигне 8 градуса, а минималната ще е 3. По морето ще е облачно, термометърът ще демонстрира от 3 до 9 градуса. В планината ни чака сняг и минимална температура от минус 4 градуса, а оптималната 4 градуса.

Във вторник ще вали временен дъжд. Температурите ще са от 4 до 9 градуса. В столицата ще падне временен снеговалеж, като термометърът ще демонстрира 0 градуса сутринта и 4 - денем. В планината ни чакат минусови температури и къс снеговалеж. По морето превали, като температурата ще стигне 8 градуса.

В Пловдив времето ще е облачно и в сряда. Термометърът ще демонстрира от 0 до 8 градуса. В столицата сутринта температурата ще е минус 6 градуса, а денем няма да е повече от 1. В планината ще е облачно, като живакът денем ще се качи до 0 градуса. По морето ще е облачно, с температури от 6 до 8 градуса.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР