Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Съдят 19-годишен, размахал газов пистолет на Орлов мост

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано досъдебно произвеждане против обвинения Александър С., на 19 години, за осъществено от него закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс, оповестиха от прокуратурата.
Той е упрекнат в това, че на 17.08.2020 година, към 20.30 ч., в гр. София, на пл. „ Орлов мост “ е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – хвърлил стъклена бутилка към протестиращите на палатков лагер, отправял обиди към тях и размахал газов револвер.
 Най-големият риск е да се примирим Най-големият риск е да се примирим
Лятото на 2020 се оказа друго от всяко друго лято. Коронавирус вирусът промени живота ни радикално. Това лято донесе и политически и соци...
На 18.08.2020 година с разпореждане на прокурор при Софийска районна прокуратура Александър С. е притеглен в качеството на обвинен.
Александър С. е неосъждан, по отношение на него е взета мярка за неотклонение „ Гаранция в пари “ в размер на 500 лв.. Действията по следствието не престават.
 
Всичко за митингите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР