Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Откриха наркотици за над 1500 лева на автогарата в София

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че на 12 март 2019 година, към 12.05 часа на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ 100, на Централна автогара в София, без съответно позволение са държани наркотични субстанции – коноп (с общо тегло към 245 грама), на стойност близо 1500 лева
Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България.
В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е Е. Илиев, който е неосъждан досега.
Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 3, т. 1 Наказателен кодекс.
Предвид високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на Софийски областен съд на 15 март 2019 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР