Под патронажа на кмета на Община Първомай Ангел Папазов се

...
Под патронажа на кмета на Община Първомай Ангел Папазов се
Коментари Харесай

Първомай домакин на шампионат по приложно колоездене

Под патронажа на кмета на Община Първомай Ангел Папазов се организира четвъртият кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене по разпоредбите на ФИА за деца, родени през 2007-2009 година. В конкуренцията се включиха 33 деца от Първомай (два отбора), с. Градина - ОУ,,Христо Ботев ", с. Челопеч, Етрополе, Берковица и Силистра.

За шести следващ път Община Първомай е хазаин на събитието. Мотото тази година беше,,Да запазим децата на пътя ", а задачата - да се разпространява придвижването за сигурност и културата измежду децата.

Участниците премериха сили в разнообразни спортни действия в зала и навън - решение на самостоятелни теоретични проби по разпоредбите на БДП, проби по БЧК, майсторско ръководство на велосипед при придвижване в коридори с трудности, ръководство на велосипед в Детско автоградче, решение на на практика задания и сглобяване на пъзели.

При отборното класиране първото място зае първият тим на Първомай, втори - Берковица, трети - с. Челопеч, четвърти - вторият тим на Първомай и пети - тимът на с. Градина. Купата на кмета завоюва тимът на Силистра.

Специалната премия на кмета на общината - велосипед, завоюваха състезателите от Първомай, с началник Минчо Павлов. Тази година имаше още два велосипеда, обезпечени от спонсори - " ОфисиТе " и " Техномаркет ", които зарадваха тимовете на Силистра и с. Градина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР