Почти всички сме наясно за храните, които помагат за по-добър

...
Почти всички сме наясно за храните, които помагат за по-добър
Коментари Харесай

Какво не е препоръчително да консумираме след секс

Почти всички сме наясно за храните, които оказват помощ за по-добър секс, повдигат мъжкото или женско либидо и трансформират човек в същинска буря в леглото.
Прочетете още
Докато научната връзка сред афродизиаците, стимулиращи либидото, обаче е слаба, това, което знаем със сигурсност, е, че здравословното хранене е обвързвано с по-малък риск от еректилна дисфункция и женска полова дисфункция.

Има редица храни, които могат да подобрят половия си живот. Те поддържат сърцето крепко и оказват помощ за по-лесното изпомпване на кръвта.

Между тях безспорно попадат лененото семе, стридите, тиквените семки, семената от нар и авокадото, означават от Web MD.

Що се отнася до храните и напитките, които е добре да заобикаляме преди секс, експертите са безапелационни, че това е несъразмерната приложимост на алкохол и наистените мазнини.

Една чаша вино може да ни помогне да се отпуснем, само че изпиването на по-голямо количество безспорно оказва въздействие върху половия ни живот.

Причината: алкохолът намалява тестостерона и потиска нервната ни система, което визира кръвообращението и чувствителността на нервите. По този метод доста по-трудно се възбуждаме. Пиенето на прекалено много алкохол също по този начин ни дехидратира. Това води до отмалялост, главоболие и вагинална сухота.

Що се отнася до похапването, храни с високо наличие на наситени мазнини, като тлъсто говеждо и масло, вредят на кръвообращението ни с течение на времето. Това забавя притока на кръв към половите органи. В кратковременен проект диета, съдържаща прекомерно доста месо, води до неприятна телесна миризма, което постоянно отблъсква половите ни сътрудници.

Според специалисти не трябва никога да консумираме и пържени картофи, броколи, мента и енергийни питиета преди сексуален акт, тъй като въздействат извънредно нездравословно на положителния секс.

 

 

Източник: lifestyle.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР