Почти всички сме homeoffice тези дни, което значи, че със

...
Почти всички сме homeoffice тези дни, което значи, че със
Коментари Харесай

6 приложения, които да освежат дните ни у дома

Почти всички сме homeoffice тези дни, което значи, че сигурно имаме и малко повече време за сърфиране из обществените мрежи, а също по този начин и другите приложения. Има някои, които могат да ни оказват помощ времето у дома да минава по-приятно и ни дават хрумвания по какъв начин да освежим дома си да вземем за пример. Има други, в които можем да научим доста потребни неща за себе си и всекидневието ни. А има и трети, без които нито един смарт телефон или преносим компютър не може. Ето кои са: 

IGTV

Това е видео приложение на Instagram, което някак, забавно за какво, към момента не е ултрапопулярно в България. Но за сметка на това към този момент и тук има излъчвания, които се излъчват онлайн напълно в него. То ни разрешава да гледаме отвесни видеа с дълготрайност до 1 час, основани от Instagram консуматори. Вие също можете да си създадете – изискването обаче е, че всеки консуматор има право да направи единствено 1 канал в IGTV.

Приложението можете да си свалите от Гугъл Play Store или App Store, а регистрацията е с Instagram профила ви. Ако имате към този момент конфигуриран Instagram, получават пряк достъп до видео платформата посредством специфичната иконка в горния десен ъгъл на " стената " в Instagram. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating) на Мар 13, 2020 в 10:42 PDT

Pinterest

В него, първо, ще намерите страхотни фотоси по категории и второ, можете да си създадете нещо като " дъска ", в която да събирате нещата от мрежата, които ви въодушевяват, да ги споделяте с останалите, а също по този начин и да коментирате тези на другите консуматори. Точно тук идва общественият детайл. В Pinterest ще откриете в действителност най-различни хрумвания – като стартираме от това, което сами можете да си изработите у дома, та чак до в детайли разказани маски за лице да вземем за пример. 



Flipboard

Приложението събира вести, полемики и истории по дадена тематика, която ви вълнува. Всъщност по доста тематики, които ви вълнуват. То е нещо като Pinterest, само че с повече публикации и вести. Още с регистрацията и влизането там, вие избирате кои сфери ви интересуват най-вече и ги избирате, а по-късно Flipboard самичък ви сортира информацията, която би привлякла вниманието ви. 



TikTok

Ако до момента не сте си свалили това приложение, време е да го извършите. TikTok е измежду водачите по брой сваляния през последните месеци в двата съществени онлайн магазина Гугъл Play и App Store. То комбинира детайли от Instagram, Snapchat и Фейсбук. В него се основава бързо и елементарно видео наличие, което може да бъде гледано от консуматори от целия свят. Много известни персони към този момент залагат на него, с цел да придобият още по-голяма известност измежду младата публика, която в последно време доста го употребява. 

 
@jlo
Hittin’ every beat with my boys... ##WOD##Dance##hiteverybeat##ihiteverybeat
♬ original sound - jlo
FaceApp

FaceApp към момента си остава много известно приложение. Преди време имаше взрив на фотоси от него, на които можем да забележим по какъв начин бихме изглеждали като по-възрастни или като по-млади. В основите на програмата е заложен изкуствен интелект, който познава добре естествените процеси на организма и може да ги приложи към всяко лице. 



Calm

Може да ви се коства необичайно, само че това е приложение за медитация и спокоен сън. То може да ви опише съвършената приказка преди лягане, която е озвучена с гласа на Матю Макконъхи да вземем за пример, а също по този начин и може да управлява медитациите ви с времетраене от 3 до 25 минути. Calm е приложение за всевъзможни възрастови групи и е отличен метод да сведете до най-малко тревогата си.


 18 хрумвания за дребен работен ъгъл у дома
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР