Почти цялата аудитория която следи Ергенът е от дами. Но

...
Почти цялата аудитория която следи Ергенът е от дами. Но
Коментари Харесай

Васка от „Ергенът” влезе в шоуто ефектно, но напусна незабележимо

Почти цялата публика която следи „ Ергенът ” е от дами. Но се намират и мъже, които може да се откажат да гледат шоуто. След като от него отпадна тяхната любимка Васка. Която бе оповестена за шампионка по зрителски интерес от почитателите от мъжки пол.

Които не стопират да се питат „ Защо в действителност изгониха Васка? ”Според формалната версия, тя се е посочила прекомерно пасивна и безлична. И не могла да притегли вниманието и ползата на ергенът.Само дето никой не има вяра в това, още повече, че Алек както видяхме си пада по по-зрелите лелки.

Най-вероятно се е случило следното: Младата студентка не се е вписала в сюжета и се е опълчила на сценаристите и по този начин в станала неуместна за тях. Но Васка загатна за това, откакто напусна шоуто: „ Не влязох да вземам участие в кавги! ”

 След което хубавото момиче призна, че след ефектното си появяване като гримьорка под прикритие е имала още персонални срещи с Алек. Но неизвестно за какво те не са били показни на публиката: ”Някои от срещите ми бяха отвън сюжета на шоуто и може би по тази причина останаха скрити, само че въпреки всичко крият собствен сексапил! ”, сподели Васка след шоуто. С което удостовери, че е наясно за какво са я изгонили.

И в действителност се случи това което Неделчо Богданов предсказа в подкаста „ Надкаст ”, където планува, че Васка е ядосала сценаристите и не им играе по свирката и доста скоро ще я изкарат на открито. Както и стана в следствие.

Автор: Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР