Почти няма човек в Пловдив, който да не е чувал

...
Почти няма човек в Пловдив, който да не е чувал
Коментари Харесай

Не е мираж! Асфалт застила ул. Даме Груев. Готов ли ще е до събота?

Почти няма човек в Пловдив, който да не е чувал за „ Даме Груев “. Да, улицата! Тя доби особена известност още през 2021 година, когато през декември за пръв път беше оповестено, че ще започват огромни ремонтни действия.

Изминаха близо две години, изпълнени с доста страсти от страна на живущите в „ Кючук Париж “. Паралелно с разкопаването, разширението на улицата, изработка на тротоари... имаше и инциденти. От повреди и проблеми с административни периоди, до цялостен безпорядък за водачите. Сега, към този момент 2023 година, ремонтът е на финалната права. В началото на седмицата започва полагането на асфалт. Живущи наоколо останаха с отворена уста при типа на първите следи от черната настилка, а някои даже взеха решение, че това е мираж.

„ Забелязано асфалтиране по „ Даме Груев “, разяснява жител.

По проект придвижването в сектора от надлез „ Родопи “, по „ Даме Груев “ до ул. „ Македония “ би трябвало да бъде пуснато през днешния ден. Ще се случи ли това, следва да разберем.

Какви бяха реакциите след първите фрагменти, даващи вяра за възстановяване на трафика в квартала и финализиране на плана:

„ Чакай в този момент да забележим коя година ще го завършат, че да почнат и Александър Стамболийски и него, и тогава да се радваме, че по този начин авансово не трябва. “

„ От тук се вижда, че няма да бъде утвърден с тия кривини и неравности, ще се преасфалтира. “

„ Аасфалт от 2 см, напряко чудно. “

„ Това е мираж, не се подлъгвайте. “

„ Сигурно ли е, че е асфалт, наподобява като фолио?! “

„ Че то балатума у дома е по-дебел от този асфалт. “

„ Това не е асфалт, а емулсия, пръска се преди да се постави асфалта. “

„ Това е подготовката за ремонта идната година. “



Снимки: Мартин Малковски, Веселин Ковачев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР