Почти два месеца след старта на третия сезон на Маскираният

...
Почти два месеца след старта на третия сезон на Маскираният
Коментари Харесай

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец 3“

Почти два месеца след старта на третия сезон на „ Маскираният артист “ феновете на NOVA избраха Прилепът да смъкна маската си. Зад внушителния и хубав костюм се оказа артистът Георги Симеонов JJ . В последната си вечер на мистериозната сцена той бе избрал да извърши световноизвестната балада на Роби Уилямс – „ Angels ”. Това в допълнение затрудни Панела и никой от обичаните детективи не даде верен отговор. Техните догатките бяха свързани с други реализатори - Стефан Илчев, Деян Неделчев и Костадин Георгиев - Калки.

„ Много благодаря на Маги Халваджиян за покана, както и на Кремена за този необикновен костюм. По време на първия лайв се притеснявах доста, тъй като не виждах безусловно нищо, беше единствено доста топло и неловко. Но след второто предаване заживях с този облик, който ме придвижи в баснословен свят. Беше извънредно необичайно, мъчно и смешно да играя на гоненица и с целия екип, който познавам прелестно “, разгорещено показа артистът, секунди след свалянето на маската.

Тази вечер бе даден стартът и на разпитите на седемте останали герои в най-мистериозното шоу. За първи път в „ Маскираният артист “ те не се организираха от член на Панела, а от водещите Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков. Без да имат право да лъжат, маските трябваше да отговорят почтено на три въпроса, които бяха свързани с догатките на елитните детективи от предходното предаване.

Великолепните музикални осъществявания на участниците в „ Маскираният артист “ още веднъж бяха разпределени в три епични борби. Перлата влезе в конфликт с Гъбарко, Госпожицата се изправи в двубой против Прилепът, а в титанична тройна борба участваха Носорогът, Самураят и Камъкът.

Минути преди началото на последната борба, за едно присъединяване се завърна маската на Шотландецът с осъществяване на „ Poison ” на Alice Cooper. Под големия костюм ловко бе прикрит културологът Ивайло Цветков – Нойзи. Алекс Раева безпогрешно съумя да го разпознае, Марта обаче заложи на артиста Орлин Павлов, а AZIS даде екстравагантно съмнение, акцентирайки името на баскетболният треньор Тити Папазов.

„ Аплодисменти за моята кума Алекс, която ме позна. А аз в този момент ще се прибера при най-красивия заек на света – брачната половинка ми “, сподели Ивайло Цветков – Нойзи за присъединяване си в предаването и за скорошната си женитба с Мария Игнатова, която предходната седмица смъкна маската на Заека.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР