Почти четири години, откакто COVID-19 стана битов термин, нова художествена

...
Почти четири години, откакто COVID-19 стана битов термин, нова художествена
Коментари Харесай

Рецензия на книгата: Нов съвместен роман „Четиринадесет дни“ доказва, че пандемията не може да ограничи креативността

Почти четири години, откогато COVID-19 стана битов термин, нова художествена творба потвърждава, че даже световна пандемия не може лимитират творчеството.

„ Четиринадесет стъпки “ се таксува като „ взаимен разказ “. Редактирана от Маргарет Атууд и Дъглас Престън, книгата е написана от 36 американски и канадски създатели. Много от имената ще бъдат познати на читателите. Освен Атууд, участниците включват Ема Донохю, Дейв Егърс, Джон Гришам, Ерика Джонг, Селесте Нг, Р. Л. Стайн и Скот Туроу. Престън написа рамковия роман, който сплотява историите в разказ със личен сюжет, спорове и изненадващо позволение.

Състояща се от 14 глави, датирани от 31 март до 13 април 2020 година, книгата споделя историята за това по какъв начин жителите на Fernsby Arms, „ разлагащо се жилищно жилище “ в Долен Ийст Сайд на Манхатън, „ което трябваше да бъде съборено от дълго време “, прекараха първите седмици на блокирането. Те нямат доста общо, с изключение на местожителството си и обстоятелството, че не са съумели да се измъкнат от града по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР