Почти 100 процента от ковид леглата в МБАЛ - Девин

...
Почти 100 процента от ковид леглата в МБАЛ - Девин
Коментари Харесай

Почти всички ковид легла в МБАЛ - Девин са заети

Почти 100 % от коронавирус леглата в МБАЛ - Девин са заети, съобщи за Българска телеграфна агенция Радка Грозданова, шеф на болничното заведение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30171
Заболеваемостта от ковид в община Девин доближи 1401 на 100 000, като натискът към болничното заведение е засилен през последните седмици. Добрата вест при разгръщането на петата вълна от пандемията е, че са доста по-малко усложнените случаи, съгласно шефа на МБАЛ - Девин.

Определените за коронавирус пациенти кревати са 35 от общо 80 места в общинската болница в Девин. Новите случаи на ковид в общината през последната седмица са 95, от които 21 са приети в болница. Показателят 14-дневна заболеваемост е двукратно повишен в Девин за последната седмица, съгласно данни на РЗИ - Смолян.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30171  Румъния записва рекордните 19 685 нови случая на коронавирусна зараза Румъния записва рекордните 19 685 нови случая на коронавирусна зараза  Германия ще получи 3,8 млн. дози от Коронавирус имунизацията на Novavax през първото тримесечие Германия ще получи 3,8 млн. дози от Коронавирус имунизацията на Novavax през първото тримесечие  Доц. Кунчев разкри ще има ли смяна в периодите на документите

Доц. Кунчев разкри ще има ли смяна в периодите на сертификатите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР