Почитателите на Междузвездни войни“ преди две години бяха зарадвани с

...
Почитателите на Междузвездни войни“ преди две години бяха зарадвани с
Коментари Харесай

Слух: Star Wars: Knights of the Old Republic Remake вече не се разработва

Почитателите на „ Междузвездни войни “ преди две години бяха зарадвани с анонс на модифицирана версия на Star Wars: Knights of the Old Republic. След новината обаче настъпи мъртвило, с цел да се стигне до предходната година, когато се появиха репортажи, че разработчикът Aspyr Media към този момент не е на кормилото на плана и той се забавя за неопределен срок. Според същите тези репортажи, Aspyr са били сменени от Saber Interctive. А съгласно новопоявила се информация, KOTOR Remake към този момент въобще не е на масата. Това твърди известният публицист и гейм инсайдър Джеф Гръб.

В изявление за подкаста на Gaming Bolt Game Mess Mornings, Гръб споделя, че планът е комплициран на пауза за неустановен интервал и към сегашния миг изобщо може да не забележим римейк на Star Wars: Knights of the Old Republic. Оригиналният анонс на KOTOR Remake беше изработен през 2021 по време на PlayStation Showcase с планувано излизане на играта за платформата на PS5.

Gaming Bolt напомня, че издателят на хипотетичния римейк е бил запитван няколко пъти за работата по KOTOR Remake, само че обстоятелствено пояснение от Embracer Group по този начин и не е получавано. Изданието привежда това, че анонсът за KOTOR Remake е бил заличен през септември тази година, както от формалния YouTube канал на PlayStation, по този начин и от профила на компанията в „ Х “.

Логика в информацията на Гръб може да се открие в привидно странично събитие. Както знаете, тази година фирмите в гейм промишлеността са извадили огромната метла и хиляди разработчици биват лишавани от препитанието си ежедневно. На уеб страницата Videogamlayofs, следящ развиването на обстановката, Embracer Group се показва, като компанията направила най-големите съкращения в редиците си – 904 души. Масивният издател, притежател на Tripwire, Saber Interactive, Deep Silver и още куп компании, разгласи по-рано тази година, огромен проект за метаморфоза на бизнеса си и редуциране на разноските, а план като KOTOR Remake сигурно ще е нещо, което ще изисква много финансови запаси.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР