Почитателите на колоритния Митьо Пищова бяха притеснени от грозния слух,

...
Почитателите на колоритния Митьо Пищова бяха притеснени от грозния слух,
Коментари Харесай

Гадове, Митьо Пищова няма да умре скоро!

Почитателите на колоритния Митьо Пищова бяха обезпокоени от грозния слух, който се понесе, че е предал Богу дух.

 

Новината бе публикувана при започване на пролетта от няколко уеб страницата и национална телевизия. Истината обаче е, че Митьо Пищова е жив и се глези в компанията на две 23-годишни зайчета на спа процедури в Сандански. Докато си гледа кефа се чудил за какво приятелите му не спрели да го търсят, мислейки си, че с него се е случило нещо.

 

Митьо Пищова е безапелационен, че слуховете за гибелта му са мощно пресилени от злобари и завистници. Предполага, че слухът е дело на някой прос*ак, защото му завиждат, че спи сред две мадами и всеки ден е в разнообразни градове, употребява президентски жилища и към момента има другари от мутренските времена, които не престават да му оказват помощ финансово.

 

В типичния си жанр отбелязва, че хората го ненавиждат, тъй като чу*а дамите им и недоумява за какво те самите не го вършат.  Според него му завиждат и поради това, че не могат да живеят като бохеми и да си лягат с дребни палавници. Дори не се били научили да ядат и пият вярно, нито пък да употребяват хотели и прибавя, че той спи гратис в тях.

 

Разбрал, че е умрял в хотел в Сандански, до момента в който гледал телевизия. След това телефонът му се продънил от звънене от негови другари, които се тормозили, че мълвата е истина. Категоричен е, че не е починал и няма да почине скоро и добавя, че чу*а като магаре двете мадами, с които е. Не пропуща да се похвали и че всекидневно употребява 24-сантиметровия си патлак, припомняйки, че е от жанр дълголетници, в който междинната дълготрайност на живота е 90 години.

 

Не на последно място, Митьо декларира: „ Гадове, Митьо Пищова няма да почине скоро! Има вярване, че когато някой погребат приживе, той ще живее съвсем век. “ В допълнение показва, че приготвя конкурс за хубавици, който ще се организира скоро във Велинград. Не крие, че фантазията му е да почине сред две мадами по този начин, както майка го е родила.

 

Категоричен е, че любовта не съществува и добавя, че всичко се продава и купува. Младите освен желаят непрестанно рендосване, а би трябвало и да си талантлив, и богаташ. В същото време обаче не стават съвсем за нищо и не знаят нищо. Разбира се за всички тези екстри, Митьо Пищова си заплаща и никоя от хубавиците не е с него, тъй като го обича.

 

Осигурил си е гроб в църквата „ Св. Богородица “ в Арбанаси, на която бил спонсор в богатите си години. Всяка година на 15 август там се прави литургия за него.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Митьо Пищова смърт слух дълголетници
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР