Почитателите на автомобилни игри винаги са били облагодетелствани с периферни

...
Почитателите на автомобилни игри винаги са били облагодетелствани с периферни
Коментари Харесай

Мотоциклет у дома

Почитателите на автомобилни игри постоянно са били облагодетелствани с периферни устройства като кормила, педали и скоростни лостове, до момента в който почитателите на мотоциклети с по-скромни финансови благоприятни условия могат да разчитат единствено на въображението си. Испански стартап обаче възнамерява да поправи тази неправда с много успешен байкърски симулатор в действителни размери на релативно допустима цена.



Проектирането и основаването на сходна машина е комплицирана работа. Да се копира държанието на същински мотоциклет и да се напише стратегия, която да го пресъздава правдоподобно, следейки по едно и също време с това придвижванията на човешкото тяло в съответната игрова обстановка, граничи звучи като невъзможна задача.



Ето за какво разработчиците на LeanGP са подходили по различен метод към казуса, опростявайки оптимално симулатора. Управлението се реализира благодарение на кормилото и наклоняване на тялото, а играта възприема тези придвижвания като деяние с джойстик.



LeanGP поддържа разнообразни игри и аксесоари, в това число очила за виртуална действителност като Oculus Rift, HTC Vive и други Испанците са съумели да реализират спецификация "включваш и играеш " за конзоли PlayStation 4, Xbox и Nintendo Switch. Цената при предварителна поръчка е €999.







Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР