Почистването на дъждоприемните шахти в Асеновград през следващите 12 месеца

...
Почистването на дъждоприемните шахти в Асеновград през следващите 12 месеца
Коментари Харесай

Сметосъбиращата фирма ще почиства дъждоприемните шахти в Асеновград

Почистването на дъждоприемните шахти в Асеновград през идващите 12 месеца ще се прави от компания „ КМД “. Към сегашния миг тя реализира сметосъбирането, а през зимния сезон – и снегопочистването, в елементи от общината.
Стойността на публичната поръчка, извоювана от изпълнителя, е в размер на над 65 000 лв. без Данък добавена стойност. Ангажимент на компанията в идната година ще е разчистване на дъждоприемните шахти и площадите в Асеновградско от образувалите се наноси и попаднали твърди боклуци. В отговорностите на изпълнителя влизат също превозът и изхвърлянето на събрания боклук до градско бунище „ Капсида “. И още – следва да бъдат подменяни изгнили кофи, натрошени или изчезнали гривни. В сумата от към 70 000 лв. се включват също промяна, нивелация и подсилване на счупени и изчезнали решетки с направени от полимер-бетон и отговарящи на Български държавен стандарт. Те би трябвало да устоят на натоварване не по-малко от 250 kN.
Ангажимент на чиновниците на компанията реализатор ще е и присъединяване в рискови обстановки, при които се постанова незабавно отваряне на шахти при проливни дъждове и възобновяване на шахтите в границите на два часа, след прекъсване на дъжда. „ КМД “ е класирана преди всичко, с решение на комисия, разгледала офертите на 07.11.18 година, като тази компания е била единственият позволен в процедурата участник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР