Починал е доц. Джими Найденов, един от най-обичаните преподаватели във

...
Починал е доц. Джими Найденов, един от най-обичаните преподаватели във
Коментари Харесай

Отиде си журналистът и преподавател Джими Найденов

Починал е доцент Джими Найденов, един от най-обичаните преподаватели във Факултета по публицистика и всеобща връзка към Софийския университет „ Свети Климент Охридски “. Той е загаснал тази заран, заяви за „ 24 часа “ брачната половинка му Вера Джамбазова.

Освен учител по публицистика Джими Найденов също беше специалист в пиара и на доктрина, и на процедура. Беше измежду най-търсените експерти в региона на политическия пиар.

Вълна от страдание и съболезнования заля обществените мрежи измежду неговите другари, познати, сътрудници, сегашни и  някогашни студенти.

„ Отиде си Джими Найденов. Превъзходен учител по публицистика и пиар. Преди толкоз доста години беше рецензент на дипломната ми работа (за рекламата) и от този момент - към този момент толкоз доста години, е измежду най-уважаваните от мен хора във Факултета по публицистика и всеобща връзка към Софийския университет " Свети Климент Охридски ". Не единствено поради изящното му възприятие за комизъм, което в никакъв случай не наранява, само че пък по какъв начин искри, освен поради големите му знания и красивия му разум, само че и поради метода да се отнася с почит и положително отношение към всеки, който срещне в живота си. Съболезнования, Вера Джамбазова, съболезнования на околните му! “, написа журналистката Паола Хюсеин.

„ Отиде си от този свят сеньор Джими Найденов. Каквото и да напиша, все ще е незадоволително. Мисълта и словото бяха неговите оръжия, а с тях беше въоръжен до зъби. Тръгна си, бих споделил махна се от този свят и остави образеца си на преподавател, специалист и другар. Бог да го елементарни “, написа Евгени Петров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР