Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира горещата тема с

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира горещата тема с
Коментари Харесай

Пената защити Каранга: Преди години един друг си свали гащите


Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев разяснява горещата тематика с наказването на нападателя на отбора Фернандо Каранга.

" Има си правила и наредби, по които санкционират, само че има доста образци от целия свят и за други наслади, сходни на тази на Каранга. В последна сметка какво толкоз е станало? Преди години един роден състезател си смъкна гащите пред публиката, да не споделям име в този момент, всеки си го спомня този случай.

А един различен се държеше за някои елементи от тялото, намиращи се тъкмо под кръста, като правеше това пред публиката на противника...Просто Каранга си показва насладата по този метод. Това са страсти след гола. По същия метод и бранителите имат реакция - като пуснат гол си затварят очите.

А вратарят си бие главата в гредата. Така че не е единствено Каранга. Да не приказваме, че избликът на наслада е огромен, когато вкараш на огромния си противник.

Разбирам го Каранга. Не можем да го променим, това му е харизмата. С цялостното си държание на терена той оказва необикновено въздействие на всички в тима, повежда ги и ги стимулира. Ще липсва против Ботев. Сега и с този сняг футболистите ще би трябвало да се вършат на волейболисти и баскетболисти и да упражняват в зала ", споделя Пената пред " Тема Спорт ".

Легендата разяснява и идната контрола с Босна. Пената показва неразбиране за какво мачът е в Разград.

" Успех на Хубчев и тима. Пешо ги схваща нещата, минал е през всички точки като играч и треньор ", приключва Димитър Пенев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР