Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган и председателят на

...
Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган и председателят на
Коментари Харесай

Доган и Пеевски правят социална кухня и към Главно мюфтийство

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски предизвикват основаване на обществена кухня и към Главно мюфтийство. Инициативата ще обхване двете най-големи вероизповедания в България.

Днес ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски и зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев се срещнаха с основния мюфтия на България доктор Мустафа Хаджи и основния секретар на Мюсюлманското вероизповедание Джелал Фаик, с цел да им показват плана.

Целта е обществената кухня да подкрепя хора в потребност и беднотия . Разходите за този план ще бъдат обезпечени от персонални средства и дарения. 

Главният мюфтия одобри с признателност концепцията и пое ангажимент да се включи интензивно в реализирането на самодейността.

Делян Пеевски акцентира, че Движение за права и свободи е най-толерантната партия в България и задачата на плана е с изключение на да се помогне на хората в потребност, само че и да сплоти  хората от разнообразни религии, в контраст на разделянето, което е пагубно за модерните общества.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР