Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е избрал банкера Ерол

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е избрал банкера Ерол
Коментари Харесай

Доган избра банкера Ерол Мюмюн за кандидат кмет на ДПС за Кърджали

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е избрал банкера Ерол Мюмюн за претендент за кмет на Движение за права и свободи за Кърджали, заяви.

Ерол Мюмюн е шеф на " Търговска банка - Д " АД - Кърджали. За поста са били номинирани още трима - актуалният кмет Хасан Азис, националният представител Елван Гюркаш и юристът Муса Сеидахмед.

Номинацията е била утвърдена след втори тур на препитване на претендент кметове в базата в Бояна, което през днешния ден е почнала в 13.00 часа и приключило доскоро. В неделя е било първото събеседване, почнало към 18.00 часа и приключило към 05.30 сутринта. Цялата полемика е траяла два дни по 7-10 часа.

Всеки от номинираните е имал опция в границите на 10-15 минути да показа своята визия за развиването на Кърджали, акцентирайки върху целите, които счита да разгърне. Отделно от това тримата нови за този пост са имали опция да задават въпроси на настоящия кмет Азис, който ръководи града пет мандата.

На всеки един от тях Доган е задал спомагателни въпроси по отношение на работата му и вижданията му във връзка с безработицата, оперативните стратегии, развиване на бизнеса, привличане на вложители, предоставяне на опция за развиване на младите. В рамките на полемиката се стигнало до най-малки детайлности и елементи за социално-икономическото развиване на града, икономическа зона, изграждане на нови фабрики, претовареност на работна ръка, приръст на популацията и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР