Почернени близки разказаха тъжната съдба на 24-годишния Едриан Найденов, който

...
Почернени близки разказаха тъжната съдба на 24-годишния Едриан Найденов, който
Коментари Харесай

ТЪЖНО! Вуйчото на Едриан плаче с глас: Пияната ми сестра погуби детето си. Крещеше му, че е убиец

Почернени близки описаха тъжната орис на 24-годишния Едриан Найденов, който постави завършек на живота си точно на рождения ден на своя умрял татко.
След следващ жесток скандал с майка му Стоянка в жилището им в бл. 60 в ж. к. „ Меден рудник “, той ѝ нанася удари, а дамата вика полиция. 50-годишната бургазлийка е откарана в болница, а синът й в положение на афект скача от осмия етаж и издъхва на място, оповестява Флагман.Бг.
В днешния ден обаче един от вуйчовците на Еди описа потресаващи детайлности от годините преди гибелта на младия мъж.
По думите на вуйчото, казусът не бил в Едриан, не той тормозел майка си, а тъкмо противоположното. Жената от години била алкохолик, даже от работата ѝ я изгонили след 16 години вярна работа поради използването на алкохол.
Бащата на Еди – Диян Найденов, пък бил фермер – приживе се грижел за стопанство от 250 овце и черешова градина в айтоското село Караново. Внезапно обаче се поболял, при което нямал сили да продължи да прави тежката работа на село. Продал стопанството и разделил част от парите на двете си деца – на Еди и неговата сестра. Не след дълго умрял от скоротечния рак.
„ За кое ми е тъжно ли? Едриан не заслужава да се приказва за него, че е пребил майка си. Не е правилно. Пияната ми сестра погуби детето си. Той беше толкоз завързан към татко си, доста мъчно одобри, че към този момент го няма, а сестра ми не спря да го упреква, че е отговорен за гибелта му.
Един ден разбрах, че е взела парите, които шурей ми остави на Еди, че ги харчи за алкохол, напива се и свадите стартират. А на детето му беше тежко, той обожаваше татко си. Представете си, че личната му майка всякога пияна крещеше в лицето му „ Ти го умъртви ”.
Вчера шурей ми имаше рожден ден и допускам до каква степен се е стигнало. Тя се е напила, споделила му е нещо и той обиден я е набил. Никой не може да ни каже истината, сестра ми даже не осъзнава случилото се, тъй като не е серпантина да пие.
Три пъти я диря през днешния ден да ѝ кажа, че проведох погребението на детето за на следващия ден, само че тя не подвига. Дори не знае, че на следващия ден изпращаме сина ѝ ”, плачеше по телефона почерненият вуйчо.
По думите на вуйчото и вуйната на Едриан, той работел до последно в автомивка, бил положително и възпитано момче, само че страдал доста поради порока на майка си и издевателството. За да може да живее с нея под един покрив, почнал да взема успокоителни и да се мъчи да я пренебрегва. Нещата обаче предходната нощ явно ескалирали.
Съседи на фамилията също споделиха, че свадите сред майка и наследник били всекидневие. Съвсем скоро тя го изгонила при следващото сдърпване, а Едриан висял извън на климатика.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР