Почернена вдовица се разрови в служебния телефон на покойния си

...
Почернена вдовица се разрови в служебния телефон на покойния си
Коментари Харесай

Вдовица разбра мрачна тайна от телефона на покойния си съпруг

Почернена вдовица се разрови в служебния телефон на починалия си брачен партньор и разкри най-скандалната му загадка, предава jenata.blitz.bg.

Потребителката на онлайн платформата Reddit с прякор Xcuseme2pls показа в мрежата по какъв начин инцидентно е схванала, че брачният партньор ѝ, който е умрял при автомобилна злополука, ѝ изневерява.

Тя прецизира, че двамата били женени шест години. " Имахме някои компликации: да вземем за пример той постоянно беше в командировки, не ми помагаше с домакинската работа, до момента в който си беше у дома и очакваше от мен непрекъснато да му сготвям, макар че аз също ходех на работа ", написа вдовицата.

Когато мъжът ѝ умрял, тя се заела с въпросите към наследството.

Xcuseme2pls отбелязва, че банковите сметки на брачна половинка ѝ, за които тя знаела, не съдържали парите, които съгласно нея той трябвало да има. В търсене на още информация, тя се разровила в служебния му телефон. Но вместо информация за други финанси, се натъкнала на кореспонденцията с някогашната му другарка.

Така тя схванала, че брачният партньор ѝ е поддържал връзка с нея и ходел на командировки, с цел да са дружно.

" Дори в деня на сватбата ни ѝ е писал, че се надява идващия път до него да е тя. Целият ми брак беше цялостен фарс ", оплаква се дамата.

Тя прибавя, че към този момент е разкрила на брачна половинка на любовницата на мъжа си за аферата. И признава, че поради неприятното разобличаване от известно време посещава психотерапевт и страда от проблеми с доверието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР