Побойникът от Фермата Иван Милин има само основно образование, но

...
Побойникът от Фермата Иван Милин има само основно образование, но
Коментари Харесай

Побойникът от Фермата имал сериозен стаж в криминалните...

Побойникът от " Фермата " Иван Милин има единствено главно обучение, само че за сметка на това е със сериозен стаж в престъпните летописи, написа Телеграф.

Въпреки това няма нито една присъда и даже върти три кръчми по морето. Той беше позорно изпъден от шоуто, откакто разигра грозна сцена при чорбаджиите. Подразнен от забележка на Елизабет Илчева, че не си чисти тоалетната и нежеланието й да се сдобри с него по-късно, той й удари пестник, който се отпечата върху бузата й.

Заради това продуцентите на шоуто Иван и Андрей взеха решение да го отстранят от формата. " Има доста хора с благоприятни условия и пари като Иван Милин. Но има и една доста дебела разграничителна линия и тя се назовава експанзия и то физическа експанзия към жена. И в нак-консервативния, и в най-либералния свят тази линия не трябва да се минава. Това е позицията на цялата продукция ", разгласи Андрей Арнаудов.

" Много хора гледат " Фермата ", тъй като пропагандираме избрани полезности. Смятам, че изискуем на всички дами, които са преодолели принуждение, а и на всички вас, да се разделим с Иван Милин. Това е наше решение, наша отговорност и наше право, записано е даже в контракта му. Решението ни е дефинитивно ".

" Поемам си отговорността, аз съм мъж, отговорен съм ", бяха последните думи на Милин в шоуто.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР