Побой е причината за смъртта на 31-годишната жена от Варна,

...
Побой е причината за смъртта на 31-годишната жена от Варна,
Коментари Харесай

Побой е водещата версия за смъртта на младата жена във Варна

Побой е повода за гибелта на 31-годишната жена от Варна, чието тяло беше намерено през вчерашния ден.

Това е главната версия на проверяващите, която през днешния ден би трябвало да бъде доказана след резултатите от аутопсията, съобщи БТВ.

Тялото на жертвата бе намерено в къща в местността Евксиноград. От полицията прецизират, че са събрани доказателства за съпричастността на обвинения към осъщественото закононарушение.

 

Жертвата е била пребита до гибел с тъп предмет, открити са голям брой контузии в региона на гръдния панер, които са предизвикали увреждане на белите дробове. Двамата не са живели дружно за непрекъснато.

За обвинявания има данни, че е наркозависим, сподели за " 24 часа " шефът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна старши комисар Атанас Михов. Той не е признал виновността си, не е съдействал на служителите на реда, които претърсили огромния двор метър по метър. Има подозрения, че жертвата също е приемала упойващи субстанции. След няколко случая на домашно принуждение е направена ограничаваща заповед по отношение на него, която самата жертва не е спазвала, като се е прибирала още веднъж в дома му.

Арестуваният 39-годишен другар на жертвата към този момент е с повдигнато обвиняване. Предстои прокуратурата да внесе искане за непрекъснатото му задържане под стража.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР