Победната серия на Бианка Андрееску в женския тенис приключи с

...
Победната серия на Бианка Андрееску в женския тенис приключи с
Коментари Харесай

Приказката за Пепеляшка свърши!

Победната серия на Бианка Андрееску в женския тенис завърши с травма, отказала канадската тийнеджърка във втория сет на мача против естонката Анет Контавейт в Маями. 18-годишната шампионка от Индиън Уелс губеше с 1:6, 0:2 в срещата от четвъртия кръг, когато бе принудена да се отдръпна от корта поради болки в дясното рамо.

Андрееску стана първата уайлдкард шампионка в историята на Индиън Уелс единствено преди седмица и завоюва първия мач в Маями с 4:6, 7:6(2), 6:2 против Ирина-Камелия Бегу, с което победната й серия в професионалния тенис стигна до 10 следващи мача. Тя обаче не съумя да приключи дуела против Контавейт, която ще играе на четвъртфиналите против Су-Вей Сие.
.@BAndreescu_ has her eyes set on @FedCup after she takes a well-deserved break!

MORE--> https://t.co/4VwlaK6WRO pic.twitter.com/oQ5Vf0tGxe
— Global Analytica (@AnalyticaGlobal) 26 март 2019 година 33-годишната тенисистка от Тайван победи с 6:3, 6:7(0), 6:2 някогашната лидерка в международната класация Каролине Возняцки, а два дни по-рано в профил и актуалната номер 1 Наоми Осака.
Симона Халеп проби подаването на Винъс Уилямс още в първия гейм на мача посред им и завоюва с 6:3, 6:3, с което също си обезпечи присъединяване на четвъртфиналите. Румънката приключи срещата с печеливш удар от форхенд на линията и резервира шансове да измести Осака от върха на международната класация през идната седмица.

" Вече играя с по-голямо самочувствие. Днес печелех с лекост геймовете на личен сервис, макар че тя е доста мощна на ретур. Това ми вдъхва още по-голяма убеденост ", съобщи Халеп след мача.

Чехкинята Петра Квитова надделя французойката Каролине Гарсия с 6:3, 6:3 и продължава да бъде втората кандидатка за мястото на Осака. В идващия кръг тя ще играе против австралийката Аш Барти, която в профил холандката Кики Бертенс с 4:6, 6:3, 6:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР