Победителят във "ВИП Брадър" призна, че през май месец е

...
Победителят във "ВИП Брадър" призна, че през май месец е
Коментари Харесай

Наско Колев: Изживях огромна любовна драма

Победителят във "ВИП Брадър " призна, че през май месец е завършил дълга любовна връзка, само че нещата не са се получили. "Беше ми мъчно и влизането ми в шоуто усложи рпоцеса, защото си самичък, изолиран и като цунами те връхлитат всички страсти ", показа рапърът пред "Телеграф ".

Наско е безапелационен, че сега не е влюбен и ще се концентрира върху ученето и музикалната си кариера. Предстои му да запише видео към нова ария, както и няколко колаборации. Младежът счита да продължава да се изявява на сцената и паралелно с това да приключи здравното си обучение.

Наско надделя Папи Ханс

View this post on Instagram
A post shared by Atanas Kolev (@atanaskolev_official) on Jul 19, 2018 at 9:50am PDT

"Докато завърша специализацията си, което ще стане когато съм на към 30, ще продължа с музиката, тъй като тя е огромната ми пристрастеност. Това е възрастта, в която човек би трябвало да стане малко по-обран. Но ще бъда лекуващ рапър и рапиращ доктор. "

Категоричен е, че с Мира Добрева е разговарял не повече от няколко пъти в Къщата. "Тя ми оказа помощ да се открехна вътре, тъй като се познаваме от преди. Но не е имало нищо повече. Тя от самото начало поддържаше Папи ", споделя още Наско. Той не крие, че в действителност е толкоз затворен и в живота и мъчно контактува с хора, които не познава. Чувствал се е добре в компанията на Папи Ханс и Стефан и единствено с тях е успявал да се отпусне. Тримата правели училищен номера на Кулагин като му слагали брашно в сешоара и лепили тоалетна хартия с течен шоколад по леглото му.

Мира Добрева: Два пъти хванах Жоро в невярност

"Никой не е срещал човек като него. Изисква се огромно самообладание, с цел да делиш един покрив. След този фанатик не мисля, че нещо може да ме ядоса ", споделя спечелилият. Който получил първото приветствие за успеха от баба си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР