Победителят в телевизионния формат Като две капки вода за тази

...
Победителят в телевизионния формат Като две капки вода за тази
Коментари Харесай

Седмичният победител в Като две капки вода дари наградата си за възстановяването на футболист от Добрич

Победителят в телевизионния формат " Като две капки вода " за тази седмица Дара разгласи, че ще подари премията си, която възлиза на 1000 лв., за лекуването на Емо Ангелов от Добрич. Тя завоюва първото място с осъществяване на „ Вода “, влизайки в облика на Елица от дуета Елица и Стунджи. Дара заяви, че е имала преписка с Емо и е щастлива, че може да му помогне на един състезател, написа " dobrudjabg.com ".

Емо Ангелов, който преди година и половина бе с заплаха за живота след злополука, към момента не може да движи долните си крака, само че неотдавна за него се появи лъч вяра. Семейството му открива тибетска рехабилитация, която е гаранция за шестмесечно възобновяване. За страдание, тя е финансово непостижима за родителите му. Затова е разкрита сметка, по която се набират средства за възобновяване на 19-годишния Емо:
Общинска банка
BIC: SOMBBGSF
IBAN: BG42 SOMB 9130 1068 3770 01
Емо Николаев Ангелов

Емо Ангелов е един от огромните спортни гении на Добрич. Той е първенец на Североизточна България с юношите старша възраст на Футболен клуб " Добруджа ", демонстрирайки с играта си, че е наследил доста от гения на своя дядо - легендата на " Добруджа " Ангел Вълчев - Тапата. Още по-големи триумфи Емо реализира в билярда, където става първия добричлия, спечелил орден от републиканско състезание и показва България на Европейско състезание за юноши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР