Победителят в тазгодишния сезон на Hell`s Kitchen Реджеп Бадев, който

...
Победителят в тазгодишния сезон на Hell`s Kitchen Реджеп Бадев, който
Коментари Харесай

Победителят от Hell`s Kitchen Реджеп остава в България, планира да отвори ресторант - slava.bg

Победителят в тазгодишния сезон на Hell`s Kitchen Реджеп Бадев, който се трансформира и в любим на телевизионните фенове, е взел решение да остане на родна земя след края на кулинарната конкуренция.

„ Да, несъмнено ще остана в България. Много ми харесва тук и се веселя, че имам опция да бъда в моята родна страна - да се развъртвам тук и да сбъдна всичките си фантазии “, показа пред „ Монитор “ той.

Италианчето, както му викаха в предаването, възнамерява да отвори личен ресторант у нас.

„ Ще наподобява доста тънко и елегантно, с италиански почерк и деликатеси. В неговото меню ще заложа целия си опит и умения, с цел да се трансформира този ресторант в нещо неповторимо и да бъде същинско кулинарно прелъщение “, намигна той.

Междувременно Реджи се радва на огромна поддръжка от своята другарка, с която са дружно към този момент от три години.

„ Именно тя ме стимулира да вземам участие в Hell`s Kitchen България. Тя също обича да готви и го прави непрекъснато, а аз боготворя нейните български гозби - тя е вълшебник на българската кухня и в този момент е моят преподавател, тъй като желая и аз да стартира да сготвям вкусни български ястия “, описа ни още той.

Припомняме, че Бадев се е преместил в Италия, когато е бил единствено на 4 години.

„ Помня, че в първите години в действителност ми беше доста мъчно - до момента в който основа другарства, до момента в който привикна със самата конюнктура, до момента в който науча езика. Впоследствие се приспособих - проговорих италиански, хареса ми културата им, към този момент имам другари, и то доста. Чувствах се добре в Италия “, довери ни той.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР