Победителят в Биг Брадър Джордан Санга най-накрая се обърна към

...
Победителят в Биг Брадър Джордан Санга най-накрая се обърна към
Коментари Харесай

Джордан Санга от Биг Брадър говори за „враждата“ с другата си бивша съквартирантка Триш Балуса, след като я „пренебрегна“ след нейния скандал с расистки и хомофобски туитове

Победителят в Биг Брадър Джордан Санга най-сетне се обърна към враждата си с друга някогашна съквартирантка Триш Балуса (Джордан на фотографията през ноември)

Джордан се свърза с предходната фаворитка на почитателите Триш (на снимката) по време на престоя им в къщата, когато шоуто се завърна по ITV2 през октомври и ноември тази година. нашето лично време – това е персонален въпрос. “

Джордан наподобява има поддръжката на приятеля си Хенри Саутан, който срещна в шоуто, както се появява Хенри да престанете да следвате Триш в Instagram.

Това идва, откакто старите „ расистки и хомофобски “ изявления на Триш в обществените медии още веднъж се появиха след шокиращото й изпъждане предишния месец.

Нейните исторически туитове, отнасящи се до малцинствени групи, в които тя прави хомофобски, расистки и способни мнения, бяха разкрити след напускането й.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР