Победителят от третия сезон на “Игри на волята Андрей Гридин

...
Победителят от третия сезон на “Игри на волята Андрей Гридин
Коментари Харесай

Победителят Андрей Гридин се завръща в “Игри на волята” тази вечер

Победителят от третия сезон на “Игри на волята ” Андрей Гридин се завръща на Арената в епизода на рисковото риалити довечера от 20:00 часа по NOVA. Олимпиецът ще се изправи против Камен Стоянов, един от най-подготвените участници в кастингите за сезон 5, който не е съумял да влезе в шоуто.

Гладиаторите ще гледат дуела от първия ред, само че ще имат и значимата задача да заложат на един от двамата играчи. При верен залог мъжете ще могат да пренаредят племената в “Игри на волята ” 5 и да завоюват повече власт в играта. Ако се спрат на изгубилия състезател обаче, те ще бъдат осъдени. Миналата седмица Амазонките завоюваха храна, с помощта на верния си залог.

Интервю с Андрей Гридин в „ Събуди се “: https://www.vbox7.com/play:2b6f64945f

За Гридин и Камен резултатът от борбата довечера също ще бъде доста значим. Ако победи, Андрей ще получи място в сезон All Stars на “Игри на волята ”, който ще включва най-силните и забавни играчи на риалитито досега. За Камен пък успеха ще значи класиране в сезон 6 на рисковото премеждие.

Не пропускайте епизода на „ Игри на волята “ довечера от 20:00 часа по NOVA.
Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в официалните  ,  и профил на „ Игри на волята “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР