Победителят от първия сезон на Биг Брадър Здравко Василев издаде

...
Победителят от първия сезон на Биг Брадър Здравко Василев издаде
Коментари Харесай

Здравко издаде смъртна присъда на ВИП Брадър

Победителят от първия сезон на Биг Брадър Здравко Василев издаде тежка присъда за риалитито този сезон, написа флагман.бг. Гларусът от Приморско избухна с пост във Facebook - " VIP Brother 2018 Most Wanted... абе вие съществено ли!?!?!? Не желая да бъда неприятен оракул, само че с този " сезон " се поставя натурален завършек на един неповторим ефирен план... С тези думи той предизвика приятелите си във обществената мрежа на полемика за опошляването на предаването.

" Мисля, че краят е комплициран от дълго време... Дори няма да се подложа на този мазохизъм. Скоро гледах рейтингите и тази година са доста ниски, което за мен е светлина в тунела на телевизионното затъмнение, в което сме от години... ", поддържа го млада дама. " Нормално е да има углавен рейтинг предаването ", счита различен негов другар. Краят от дълго време е комплициран, а беше в действителност забавен план, написа трети другар на Здравко.

Преди 14 години гларусът от Приморско бе впримчен в комплициран любовен сюжет. В шоуто той разбра, че брачната половинка му Христина чака дете. Именно неговата половинка пък стана победител в идващ сезон на формата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР