Победителката в конкурса Miss Universe България 2021 Елена Данова ще

...
Победителката в конкурса Miss Universe България 2021 Елена Данова ще
Коментари Харесай

Кричим зове: Да гласуваме за хубавата Елена в престижен конк...

Победителката в състезанието Miss Universe България 2021 Елена Данова ще показва страната ни на един от най-престижните интернационалните формати за хубост Miss Universe. Юбилейното издание под номер 70 ще се организира в Ейлат, Израел през декември.

„ Чувставам се извънредно щастлива и горда, че имам опцията да показва нашата страна на този влиятелен конгрес. Надявам се да оправдая упованията на всички “, споделя красивото момиче.

Елена е на 21 години. Студентка е в Софийски университет със компетентност “Връзки с обществеността”. Владее британски и немски език. През свободното си време обича да пее и взема уроци по актьорско майсторство.

Всеки може да я поддържа, като даде своя глас на формалния уебсайт www.missuniverse.com и мобилното приложение #MissUniverse под името на България! Изтеглянето на мобилното приложение и даването на един глас са изцяло безвъзмездни. Гласуването ще продължи до самия край и ще е решаващо за избора на Топ 20!

За огромния триумф Елена получи поздравления от кмета на община Кричим Атанас Калчев.

" Притежателката на гения, грацията, хубостта, смирението и увереноста! Пожелавам й здраве, шанс и доста триумфи през годините напред! ", съобщи градоначалникът.

Припомняме, че през месец май тази година Елена завоюва и купата „ Царица на розата Карлово 2021 “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР