Победата си е победа, но играта си беше на същото

...
Победата си е победа, но играта си беше на същото
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Не виждам причина да сменят Николай Костов

" Победата си е победа, само че играта си беше на същото равнище като в предните срещи. Нищо ново и нищо забавно. Говорим едно и също. Няма човек, който да сътвори нещо забавно. Липсва концепция. Плюс това Николай Костов вкара във вътрешността Уелтън, а той мъчно се ориентираше на тази позиция. Все отново е крило и там е привикнал да играе. Ботев Bp имаха някои положения ", по този начин разяснява една от легендите на Левски - Михаил Вълчев, последната изява на " сините " за есента - успеха с 1:0 във Враца.

" Левски не сподели нищо изключително. Основният проблем е в средата на терена, тъй като там няма хора. Дарлан вкара гол, който беше ненапълно и вратарски. Но в средата куцат нещата. Не знам по какъв начин ще се оправят, тъй като в този момент някои играчи ще си тръгнат. Други не излизат с огромно предпочитание, само че като се появиш на терена не би трябвало да е по този начин. Все отново играеш за Левски. С тази игра, с тези футболисти на Левски му остана единствено името и се приравнява на равнището на средняшките тимове. За жал, съгласно мен, е по този начин. Игрите демонстрират, че би трябвало да се вземат ограничения.

Не виждам причина Николай Костов да бъде сменян. Като пристигна различен няма да се промени нещо изключително. Ако бъде човек с име ще слага условия и ще желае нови футболисти. При всички положения ще желае централен нападател, тъй като Рикардиньо още нищо не демонстрира. Има някои голове, само че се чака доста повече от него. Не знам за какво Костов би трябвало да поема ударите. Тези резултати са по виновност и на футболистите, само че за мен няма да се трансформират изключително доста нещата, в случай че се смени той ", безапелационен е някогашният нападател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР