Победата на Русия в украинския конфликт е неизбежна, след което

...
Победата на Русия в украинския конфликт е неизбежна, след което
Коментари Харесай

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън: Победата на Русия е неизбежна

Победата на Русия в украинския спор е неизбежна, след което НАТО ще престане да съществува в настоящия си тип, съобщи някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън в изявление за някогашния английски народен представител и началник на Работническата партия Джордж Галоуей в неговия канал в YouTube. 
" Това, което ужасява по-голямата част от Запада, е, че Русия ще завоюва, а не " в случай че завоюва ". И когато завоюва, това ще съставлява екзистенциална опасност за НАТО. Алиансът евентуално ще престане да съществува във типа, в който го познаваме ", сподели специалистът.
Джонсън е уверен, че откакто победи, Русия ще управлява цялата територия на Украйна, ситуирана на изток от Днепър, а ще си върне и Одеса.
Според него намесата на НАТО в Украйна няма да избави Киев от мощта на съветската войска, пояснявайки, че изтребителите Ф-16, които западните страни възнамеряват да дават на украинските въоръжени сили до шест месеца, ще станат лесна плячка за съветските войски. 
Твърдението му е стимулирано от този факт: употребата на Ф-16 изисква система за противовъздушна защита, включваща освен благоприятни условия за радиолокационно разкриване и ориентиране, само че и система за наземна отбрана против противников самолети и ракети, с която Украйна не разполага. Такава система имат единствено Съединени американски щати и Русия.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР