Победа на Лудогорец или ЦСКА - София предстоящия мач помежду

...
Победа на Лудогорец или ЦСКА - София предстоящия мач помежду
Коментари Харесай

Дерменджиев: Този мач в Разград ще бъде доста по-решителен и ще окаже по-голяма влияние върху изхода на първенството

Победа на Лудогорец или ЦСКА - София идния мач посред им в плейофите на efbet Лига ще е еднакъв на шампионска купа. Това съобщи някогашният треньор на „ орлите “ Георги Дерменджиев в изявление, оповестено в днешния брой на в. „ Мач Телеграф “.
 Саша Илич към този момент е наясно със състава си за дуела с Лудогорец Саша Илич към този момент е наясно със състава си за дуела с Лудогорец
По думите му резултатът от този мач в плейофната фаза тежи доста повече спрямо постоянния сезон. „ Остават още няколко мача и мисля, че към този момент всеки еднакъв или всяка загуба ще се отрази върху купата. Сега този мач в Разград ще бъде много по-решителен и ще окаже по-голяма въздействие върху изхода на шампионата “, сподели Дерменджиев.

„ Смятам, че в този момент умерено може да се каже, че срещата в Разград ще реши купата при победа на един от двата тима. Ако Лудогорец завоюва, ще има четири точки преимущество, които за идващите няколко мача ще бъдат мъчно стопени от ЦСКА. Ако ЦСКА бие в Разград – ще дръпне с две точки, а настрана ще има и бонус психическо преимущество. Равенството ще е в интерес на " орлите ", счита някогашният ментор на Лудогорец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР