По всичко личи, че и настоящият приятел на Александра Богданска,

...
По всичко личи, че и настоящият приятел на Александра Богданска,
Коментари Харесай

Новият любим на Александра драпа да става певец

По всичко проличава, че и актуалният другар на Александра Богданска, драпа за популярност. От няколко седмици мачото Мартин Иванов е с профил в Ютюб, където качва по какъв начин пее  известни части – наподобява се е насочил към певческа активност. Не може да се отхвърли, че пее сносно и нещата му се получават. Той в никакъв случай не се е занимавал с професионално пеене, само че явно се е насочил към това занятие отсега нататък.

 

Преди години Иванов е имал алъш-вериш с певицата Мария Илиева, тъй че не е изключено да се е въодушевил от нея за музикална кариера. В шоубизнеса разясняват, че ще успее да яхне вълната около Александра, както тя преди време стана известна около някогашния си към този момент брачен партньор Даниел Петканов, който при започване на връзката им бе по-популярният от двамата. След присъединяване им във ВИП Брадър обаче обстановката се промени.

Тя дръпна много като инфлуенсър и към днешна дата печели сред 40 и 60 бона месечно.

 

Мартин, който се занимава с бизнес, има богати родители и е много по-добре от Александра. Всъщност за никого не е загадка, че тя си търсеше точно подобен мъж, тъй като й бяха писнали свадите за пари, поради което се и разведе с Лудия кореспондент. Тя не можа да понесе, че той не е упорит и не се пробва да печели повече, а на него му писнало да му се натяква и взел решението за разлъка.

 

Новият любим на Богданска е с едвам 168 почитатели в Ютюб, където има 3 оповестени части.

Към днешна дата двамата са на отмора в Тайланд в компанията на сина й Габриел, който към този момент познава доведения си татко и се схващат добре с него.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Александра Богданска Мартин Иванов Даниел Петканов Лудия репортер певец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР