По всичко личи, че 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и

...
По всичко личи, че 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и
Коментари Харесай

Когато баща ти е палавник: Дъщерята на Чарли Шийн се регистрира в порно сайт!

По всичко проличава, че 18-годишната щерка на Чарли Шийн и Денис Ричардс е решила да тръгне по палавите стъпки на своите известни родители.

Миналата седмица Сами провокира същинско цунами от мнения с решението си да се записва в уеб страницата OnlyFans, в който всеки може да получи достъп до еротично наличие, след възнаграждение на избрана сума.

Тийнейджърката неотдавна се отхвърли от гимназиалното си обучение и очевидно е решила да изкара бързи пари посредством своите фотоси. Сами даде обещание на своите почитатели да качва ново наличие в профила си 2-3 пъти седмично и самоуверено ги насърчи да ѝ пишат.

Доскоро Сами имаше извънредно обтегнати връзки със своята майка Денис Ричардс и даже живееше при баща си Чарли Шийн. През март стана ясно, че майка и щерка са се сдобрили малко преди Сами да навърши 18.

Ричардс от своя страна съобщи, че безусловно поддържа решението на Сами да продава свои еротични фрагменти, до момента в който Шийн в началото съобщи, че е срещу. Актьорът обаче бързо бе разколебан от някогашната си брачна половинка и към този момент декларира, че също застава зад наследничката си.

“Имаше извънредно доста отрицателни мнения в обществените медии през миналата седмица. Искам да кажа, че ми се искаше и аз да имах самочувствието, което има моята 18 година щерка. Не мога да съдя нейните избори. Все отново съм взела участие в Wild Things и Playboy, а в случай че би трябвало да бъда почтена, нейният татко също няма право да я съди” - написа Ричардс в Инстаграм. Тя даже добави, че също обмисля разновидността да си направи акаунт в OnlyFans.

“Денис освети за мен няколко точки, които бях пропуснал. Сега повече отвсякога Сами се нуждае от обединени родители, на които да разчита, започвайки това ново начинание. От този миг нататък тя ще има нашата безрезервна подкрепа” - съобщи Шийн.

В момента Сами има 2,800 последователя и е качила едвам три фотоси. Тя събира по 19.99 $ на месец от своите почитатели, с цел да имат те достъп до нейното наличие.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР