По време на вчерашната победа на Атлетико Мадрид с 1:0

...
По време на вчерашната победа на Атлетико Мадрид с 1:0
Коментари Харесай

В Атлетико искат наказание за съдията, плеснал Мората по врата

По време на вчерашната победа на Атлетико Мадрид с 1:0 над Ейбар нападателят на “рохибланкос” Алваро Мората на няколко пъти имаше спречквания с основния арбитър Хавиер Алберола Рохас. При едно от тях реферът плесна по врата играча, а съотборникът му Коке трябваше да го удържи, с цел да не предприеме голмайсторът дейности против Рохас, които да доведат до негов втори жълт и надлежно червен картон.

“Мората беше доста сърдит от случилото се. Това ми припомня за случай, след който получих наказване от четири мача поради това, че допрях съдия”, съобщи наставникът Диего Симеоне след мача. Междувременно, някогашният арбитър и сегашен анализатор на AS Итуралде Гонсалес също счита, че реферът би трябвало да бъде осъден за допиране на футболист. Испанската футболна федерация към момента не е излязла с публична позиция по случая, само че се чака това да стане доста скоро.
Diego Simeone unhappy with 'slap-gate' with Alvaro Morata https://t.co/SrudKdIY6u pic.twitter.com/xrG8XdVdQ9
— footballespana (@footballespana_) April 21, 2019 Примера дивисион 33 кръг, събота 20 април  Ейбар 0:1краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР