По време на трагедията в Бровари, Елена Пономаренко и най-малката

...
По време на трагедията в Бровари, Елена Пономаренко и най-малката
Коментари Харесай

Майка с дете загина в Бровари, бременна жена е сред ранените

По време на нещастието в Бровари, Елена Пономаренко и най-малката й щерка Милана починаха, съобщи Анна Волкова, фамилна другарка. Те са били в злополучната детска градина, където се разруши хеликоптерът. Жената оставя брачен партньор и по-голяма щерка.



Бременна жена е измежду ранените в Бровари. Това заяви основният доктор на районната болница в Броварски Валентин Багнюк в ефира на украинското радио.

Според него общо 24 пациенти, в това число 10 деца, са откарани в незабавното поделение на районната болница в Броварски.
Осем ранени, четирима възрастни и четири деца, са нормализирани и трансферирани в центъра за изгаряния в Киев. Те са получили от 30% до 45% изгаряния по тялото.

Останалите 16 ранени (10 възрастни и шест деца) са в хирургията, травматологията и гинекологичното поделение на регионалната болница в Бровари.

„ Всички са живи, всички са в устойчиво положение, оказват им здравна и психическа помощ... Имат изгаряния, охлузвания, разтърсвания, натъртвания “, сподели Багнюк.

Лекарят удостовери, че измежду потърпевшите има бременна жена. Тя е зашита и оставена в болничното заведение под наблюдаване.

Припомняме, в Бровари, Киевска област, на 18 януари хеликоптер се разби близо до детска градина. Впоследствие стана известно, че ръководството на Министерство на вътрешните работи на Украйна е починало при злополуката.

Заместник-началникът на кабинета на президента Кирило Тимошенко сподели, че управлението на Министерството на вътрешните работи е отлетяло в командировка в една от горещите точки на фронта. Началникът на Главното ръководство на Националната полиция в Харковска област обаче Владимир Тимошко означи, че хеликоптерът е летял за Харков.

Главният прокурор Андрей Костин сподели, че следствието преглежда всички вероятни версии за злополуката на хеликоптера. СБУ уточни три съществени версии за злополуката на хеликоптера.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР