По време на срещата на Младежкото обединение на левицата в

...
По време на срещата на Младежкото обединение на левицата в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова пред младежите от БСП в Стара Загора: Не ни стигна време

По време на срещата на Младежкото обединяване на левицата в Стара Загора вицепремиерът, министър на стопанската система и промишлеността в оставка и водач на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова споделя, представена от пресцентъра на “БСП за България ”, че не са имали задоволително време, с цел да осъществят всички обещания: “Не ни стигна време да създадем учебниците до 12 клас и медикаментите за деца до 14 година безвъзмездни, само че и това ще стане, декларира Нинова - в идващия мандат, в случай че Българска социалистическа партия взе участие в държавно управление ”.

Обещанията ни, че наша първостепенна грижа са младежите , са изпълнени, прибавя тя.

Нинова припомня, че с години са се опитвали да вкарат “културен чек ”. “Младите хора би трябвало да познават и тачат българската просвета, продължава Нинова, а и тя има потребност от поддръжката на страната. Успяхме и с това - с ваучерите за храна от 200 лева към този момент можете да отидете на кино, концерт, галерия, да си купите книга или картина ”, споделя Нинова в известието.

Тя изброява, че през миналите седем месеца са положени грижи за децата и младежите, защото, по думите й, битката с демографската злополука минава през целенасочена политика за тях . Увеличихме майчинството от 380 на 710 лева , както и детските надбавки. Детските градини и ясли станаха безвъзмездни, а фамилиите, които не откриха места за децата си, бяха финансирани. Младите фамилии заплащат по-малко налози - 600 лева за едно дете, 1200 - за две. Талантливи и обществено слаби деца бяха подкрепени със стипендии, прибавя водачът на Българска социалистическа партия.

Тази политика би трябвало да продължи, декларира тя, само че за това ни би трябвало поддръжката на повече хора - с цел да довършим започнатото. Предстои ни да преразгледаме наличието на учебниците , построяването на нови детски градини и физкултурни салони за спорт на децата, подписване на контракти с компании, които да отпускат стипендии, а по-късно студентите да работят в българските компании. Предстои ни и да освободим от налози започващи компании на млади бизнесмени , декларира Нинова.

Според нея " всичко това щеше да стане, в случай че статуквото не беше свалило държавното управление. Сега отиваме на избори ”. Бъдете дейни измежду вашите връстници, приканва водачът на Българска социалистическа партия . Нека те ни поддържат, с цел да ги подкрепим по-късно ние с действителни решения, които ще създадат живота им по-добър, споделя тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР