По време на снимки на филма Rust с участието на

...
По време на снимки на филма Rust с участието на
Коментари Харесай

Подробности за фаталния изстрел на Алек Болдуин. Каква е причината?

По време на фотоси на кино лентата Rust с присъединяване на Алек Болдуин вследствие на случай с револвер артистът гръмна операторката Галина Хътчинс и бе ранен режисьорът  Джоел Соуса. Пистолетът е бил от реквизита и е трябвало да бъде зареден с халосни патрони. Режисьорът е в болница с развалена ключица.

В хода на полицейското следствие, представител на шерифа на Санта Фе Хуан Риос е удостоверил, че е стрелял Болдуин. Снимките краткотрайно са спряни, към момента няма повдигнато обвиняване. В момента текат разпити на Болдуин.



По данни на  изданието New Mexican повода за съдбовния изстрел на Болдуин е нередовност в реквизита. Той не е знаел какви са патроните в револвера. Обикновено на снимачната площадка първият помощник режисьор дава отговор за реквизита.

Това не е първия случай когато умира човек по същата нелепа причина. През октомври 1983-то на фотосите на сериала " Заговор " почина Джон Хексам, който се простреля в главата с сякаш хаалостни патрони. През 1993-та по този начин умря сина на Брус Ли.

Починалата операторка е родена в Украйна. Хътчинс е приключила " Международна публицистика " в университета в Киев, по-късно стартира съдействие с английски кинодокументалисти, които се занимават с журналистически следствия. Пренася се в Лос Анжелис преди 10 години, приключва Академията тамч и става оператор в няколко компания. През 2019-та списанието  American Cinematographer е дефинира като една от новите звезди в операторската колегия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР