По време на семинар Високи компетенции по безопасност на движението

...
По време на семинар Високи компетенции по безопасност на движението
Коментари Харесай

Това Променя Абсолютно Всичко! Най-Големият Бич На Кат Отпада! Вижте Какви Са Новите Правила!

По време на семинар „ Високи пълномощия по сигурност на придвижването по пътищата – качествена обществена осведоменост “ комисар Рановски изясни, че има законопроект за промени в Закона за придвижване по пътищата, който към този момент е гласуван на първо четене в Народното събрание, съобщи Агенция " Фокус ".

„ Утре той ще мине на второ четене в транспортната комисия. Те нямат предложение за смяна на тези правила, само че има такова въодушевление измежду обществото. Предполагам, че на следващия ден в транспортна комисия ще бъде разискват и вид за смяна – да не се приравняват тези с изтеклия период с тези, които са използвали алкохол или опиати “, изясни комисар Рановски.

„ На база на публичното мнение допускам, че на следващия ден ще бъде прегледан и вид за смяна на тази норма и насилствена мярка за преустановяване на регистрацията … тъй като никой не споделя, че този с изтеклия период на свидетелството е недееспособен, акцентира комисар Рановски.

Той посочи, че това се удостоверява с медицински документ, който не го издават от „ Пътна полиция “.

По време на семинара стана ясно още, че за месец ноември са станали 570 тежки пътни случая със 70 починали и 716 ранени. От началото на годината до 4 декември починалите са 633. За същия интервал са регистрирани 22 779 водачи без удостоверение на ръководство.

Комисар Рановски дефинира като най-важна наредбата за унищожаване на задължението за слагане на знак преди камерите по пътищата. По думите му друга смяна в Закона за придвижване по пътищата е било завършването на 10 клас за придобиване на шофьорска брошура.

Пред публицисти началникът на „ Пътна полиция “ изясни, че над 900 000 автомобила са без застраховка „ Гражданска отговорност “ от месец май 2016 година до края на октомври 2017 година Той посочи, че една огромна част от тях са такива, които не са в България.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР