По време на секс винаги може нещо да се обърка.

...
По време на секс винаги може нещо да се обърка.
Коментари Харесай

8 грешки при секс, които мъжете трябва да избягват

По време на секс постоянно може нещо да се обърка. Мъжкият пол също не е застрахован от пропуски и позволява не една неточност в любовната игра. Ще ви издадем кои са те, с цел да бъдете безупречни идващия път.

1. Подхождате прекомерно бурно към акта . Понякога е мъчно да обуздаете животинския си нагон и едвам остава време за предварителна игра. Несъмнено има дами, които също са подготвени когато и да е за едно „ куики “. Но множеството представителки на нежния пол отдават огромно значение на ласките, с цел да се настроят за същинската част.

2. Въртите все същата плоча . Онова, което се е харесвало на последната ви другарка, актуалната може въобще да не понася. Жените, техните тела и усеща са разнообразни и като мъж би трябвало да се нагодите към нея и да я галите внимателно, когато се озовете за първи път в леглото.

3. Достигате до задачата с нарцисизъм . Жените също имат потребности, които би трябвало да бъдат задоволени. Позата, която  вие обичате, може би партньорката ви счита за скучна. Разговаряйте авансово на тази тематика и се съобразете и с нейните стремежи.  

4. Грубостта не е целесъобразна . Някои дами обичат твърдия секс, само че други избират да ги третират нежно. Във всеки случай множеството   харесват комбинация сред двата типа. Затова е добре постоянно да подхождате деликатно и да не причинявате болежка на дамата (освен в случай че тя категорично не ви е помолила за това). Драскането, хапането и мачкането тук нямат място!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР