По време на провелото се днес (20 юли) учение Saber

...
По време на провелото се днес (20 юли) учение Saber
Коментари Харесай

Военно учение, водено от САЩ, стана сцена за представяне на нови съоръжения в Ново село

По време на провелото се през днешния ден (20 юли) обучение Saber Guardian 2017 на полигона " Ново село " бяха пуснати в употреба редица новоизградени инфраструктурни обекти и уреди, оповестява пресцентъра на президентството. Припомняме, че Румен Радев беше специфичен почитан посетител на учението.
Сред новите инфраструктурни планове са ремонтираният мост от националната пътна мрежа над река Мараш, вертолетна площадка, авиационен действен център, постройка за надзор на стрелбищен полигон, склад, пътна инфраструктура, открит паркинг с твърда настилка, кран и кула за подготвителни цели. Проектите са финансирани с над 4 милиона $ от американо-европейските капиталови фондове за създаване на уреди в поддръжка на въздушни интервенции, за поддръжка, образователни полигони, както и пътища и мостове.
В наличието на президента бяха демонстрирани взаимни дейности на многонационална батальонна бойна група в защита, настояща в зоната на взаимната интервенция. Тактическите формирования, взели участие в сюжета бяха от България, Съединени американски щати, Гърция и Грузия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР